اعلام آمادگي بنياد حفظ آثار جهت چاپ و انتشار تصاوير و خاطرات استادان دانشگاه

IMG14244595

ضمن تشكر از كليه استادان محترمي كه عكس و خاطرات دوران دفاع مقدس خود را جهت آرشيو به بسيج اساتيد تحويل داده اند، به اطلاع مي رسانيم كه بنياد حفظ آثار و ارزشهاي دفاع مقدس استان خراسان رضوي، آمادگي خود را جهت چاپ و انتشار تصاوير و خاطرات استادان دانشگاه فردوسي مشهد از دوران دفاع مقدس اعلام كرده است. لذا از كليه عزيزان خواهشمنديم عكس ها و خاطرات خويش را به صورت كاغذي يا فايل الكترونيكي دراختيار بسيج اساتيد قرار دهند تا نسبت به درج در كتاب فوق، اقدام گردد. بديهي است اصل آثار به همراه حداقل يك نسخه از كتاب، به استادان محترم تحويل خواهد شد. خواهشمند است حتي الامكان اطلاعات كافي در مورد تصاوير(زمان تهيه عكس، مكان تصوير، اسامي و مشخصات ساير نفراتي كه در عكس ديده مي شوند) را نيز ارائه فرماييد.

زمان تحويل آثار: تا پايان تابستان 1394

نحوه تحويل آثار:

1- مراجعه حضوري به دفتر بسيج اساتيد(واقع در طبقه اول سازمان مركزي، روزهاي دوشنبه)

2- مراجعه به اتاق كار دكتر غفاري(دانشكده علوم تربيتي و روان شناسي، اتاق 163)

3- اعلام تلفني به تلفن 09153598374 جهت اعزام رابط بسيج اساتيد براي دريافت آثار از اتاق كار شما

بسيج اساتيد دانشگاه فردوسي مشهد